top of page
IMG-20251001-WA0009.jpg

Kerstmenu

Kerstmenu

Zoals je hieronder ziet werk ik weer zoveel als mogelijk met ingrediënten uit de regio en uit Nederland. Dit keer met wat extra vrijheid om dierlijke proteïnes toe te voegen. Mocht je zelf een idee of speciale wens hebben: kreeft, oesters, blini's met kaviaar, Wagyu A3, steak tartaar van bospeen of andere waanzinnige producten..."Jij stelt de vraag, ik maak er iets moois van".

 

Voorgestelde extra's graag vooraf bij de reservering bestellen!

​​​​​​​

Blikvoer Bites € 30 voor 4 personen:

Spaanse olijven - jalapeño

Cashewnoot - Vietnamees  - kerrie

Amandelen - pinda - caramel - zeezout

Amsterdamse ossenworst - Kesbeke tafelzuur

​​​

Oesters en Kaviaar graag bestellen bij de reservering!

​​

Oesters framboos - sjalot per 6 €19,50

Oesters oosterse style      per 6 €22,50​

Oesters Rockafella          per 6 €25,00

​

​Kaviaar Osciente of Imperial Gold - blini's - Crème cru

10 gram Osciente € 35     

30 gram Osciente € 65

50 gram Osciente € 95

​​​​

30 gram Imperial Gold € 75

50 gram Imperial Gold € 125

​

Menu
Amuses - aperitief - brood met boter - Kerstmenu - bijpassende wijn - plat water -  bruis water - fris - bijpassend 0.0% alcohol arrangement - koffie - thee - friandises 

​

4 personen €225 p.p.
5 personen €200 p.p.
6 personen €175 p.p.
7 personen €175 p.p.
8 personen €175 p.p.

Kerstmenu

Aperitief en wijnen

​Domein Holset - Raarberg of Dame - Limburg- chardonnay - pinot noir -2021

OF

Roger Constant LeMaire cuvee trianon - Champagne - Chardonnay - pinot noir 

meerprijs € 40

Brood

Leeuwerik van De Nieuwe Stadsbakkerij - Amersfoortse groene kruiden boter - tomaten fleur de sel - Neus olie

​​

Amuse

Amersfoortse keitjes van The BASterd - crème fraîche - look 

Supplement kaviaar 10 gram om te delen € 35,-

​

Brioche - Hollandse garnaal - appel - tahoon

​

Komkommer - boterboon - sesam - Yellowtail tonijn tartaar

​

Werner - Mosel - Riesling legere - 2024

Voorgerecht

Gerookte zalm - dragon - gierst - grapefruit - sjalot
 

Pietershof - Limburg - Wild - pinot blanc - 2021

Tussengerecht
Carpaccio zoals het hoort
Hollandse kophaas - peterselie vinaigrette - poeder van bacon - bieslook - Utrechtse ouwe grachten kaas

Werner - Mosel - Weinbergs - perzik likeur

(optioneel: extra gang)
Guilty pleasure €17
,50 p.p.
Gekonfijte foie Royaal - amandel - aceto balsamico - brioche

Pietershof - Limburg - Wild - Chardonnay - 2021

Tussengerecht
Langoustine bisque - room - Chateau de Montifaud XO

 

Aan de Breede Beek - Nijkerk - Regent Primavera - 2023

Hoofdgerecht
BBQ Bavet - jonge dennenappels - biet - boerenkool - fondant

​Kaasgerecht
Crème van Époisses - pruimen uit eigen tuin - pate feuilletée - 18 maanden oude boeren trots - shiso

Shotje
Appels uit eigen tuin - citroen tijm - szechuan peper 

Carthagène - Languedoc - vin de liqueur

Dessert

Pure chocolade moelleux - warm schuim - ingelegde kers - jonge kokos
 

Bij het diner zit inbegrepen:
Amuses - aperitief - brood met boter - Kerstmenu - bijpassende wijn - plat water -  bruis water - fris - bijpassend 0.0% alcohol arrangement - koffie - thee - friandises 

​

4 personen €225 p.p.
5 personen €200 p.p.
6 personen €175 p.p.
7 personen €175 p.p.
8 personen €175 p.p.

 

​

​​Volg Chefstable ByBas op insta Chefstable.bybas

​

Bas Janssen

The BASterd Company

Chefstable ByBas

Amersfoort 

​

bas_janssen@hotmail.com

bottom of page