
Kerstmenu
Kerstmenu
Zoals je hieronder ziet werk ik weer zoveel als mogelijk met ingrediënten uit de regio en uit Nederland. Dit keer met wat extra vrijheid om dierlijke proteïnes toe te voegen. Mocht je zelf een idee of speciale wens hebben: kreeft, oesters, blini's met kaviaar, Wagyu A3, steak tartaar van bospeen of andere waanzinnige producten..."Jij stelt de vraag, ik maak er iets moois van".
Voorgestelde extra's graag vooraf bij de reservering bestellen!
​​​​​​​
Blikvoer Bites € 30 voor 4 personen:
Spaanse olijven - jalapeño
Cashewnoot - Vietnamees - kerrie
Amandelen - pinda - caramel - zeezout
Amsterdamse ossenworst - Kesbeke tafelzuur
​​​
Oesters en Kaviaar graag bestellen bij de reservering!
​​
Oesters framboos - sjalot per 6 €19,50
Oesters oosterse style per 6 €22,50​
Oesters Rockafella per 6 €25,00
​
​Kaviaar Osciente of Imperial Gold - blini's - Crème cru
10 gram Osciente € 35
30 gram Osciente € 65
50 gram Osciente € 95
​​​​
30 gram Imperial Gold € 75
50 gram Imperial Gold € 125
​
Menu
Amuses - aperitief - brood met boter - Kerstmenu - bijpassende wijn - plat water - bruis water - fris - bijpassend 0.0% alcohol arrangement - koffie - thee - friandises
​
4 personen €225 p.p.
5 personen €200 p.p.
6 personen €175 p.p.
7 personen €175 p.p.
8 personen €175 p.p.
Kerstmenu
Aperitief en wijnen
​Domein Holset - Raarberg of Dame - Limburg- chardonnay - pinot noir -2021
OF
Roger Constant LeMaire cuvee trianon - Champagne - Chardonnay - pinot noir
meerprijs € 40
Brood
Leeuwerik van De Nieuwe Stadsbakkerij - Amersfoortse groene kruiden boter - tomaten fleur de sel - Neus olie
​​
Amuse
Amersfoortse keitjes van The BASterd - crème fraîche - look
Supplement kaviaar 10 gram om te delen € 35,-
​
Brioche - Hollandse garnaal - appel - tahoon
​
Komkommer - boterboon - sesam - Yellowtail tonijn tartaar
​
Werner - Mosel - Riesling legere - 2024
Voorgerecht
Gerookte zalm - dragon - gierst - grapefruit - sjalot
Pietershof - Limburg - Wild - pinot blanc - 2021
Tussengerecht
Carpaccio zoals het hoort
Hollandse kophaas - peterselie vinaigrette - poeder van bacon - bieslook - Utrechtse ouwe grachten kaas
Werner - Mosel - Weinbergs - perzik likeur
(optioneel: extra gang)
Guilty pleasure €17,50 p.p.
Gekonfijte foie Royaal - amandel - aceto balsamico - brioche
Pietershof - Limburg - Wild - Chardonnay - 2021
Tussengerecht
Langoustine bisque - room - Chateau de Montifaud XO
Aan de Breede Beek - Nijkerk - Regent Primavera - 2023
Hoofdgerecht
BBQ Bavet - jonge dennenappels - biet - boerenkool - fondant
​Kaasgerecht
Crème van Époisses - pruimen uit eigen tuin - pate feuilletée - 18 maanden oude boeren trots - shiso
Shotje
Appels uit eigen tuin - citroen tijm - szechuan peper
Carthagène - Languedoc - vin de liqueur
Dessert
Pure chocolade moelleux - warm schuim - ingelegde kers - jonge kokos
Bij het diner zit inbegrepen:
Amuses - aperitief - brood met boter - Kerstmenu - bijpassende wijn - plat water - bruis water - fris - bijpassend 0.0% alcohol arrangement - koffie - thee - friandises
​
4 personen €225 p.p.
5 personen €200 p.p.
6 personen €175 p.p.
7 personen €175 p.p.
8 personen €175 p.p.
​
​​Volg Chefstable ByBas op insta Chefstable.bybas
​
Bas Janssen
The BASterd Company
Chefstable ByBas
Amersfoort
​

